Slaiarna
 

Kartica zvestobe

Prijava na novice

Ime:

Email:

Anketa

Koliko slaščic zaužijete v enem tednu?
 

 

    Brezplačen dostop do interneta     Brezplačen dostop do interneta

Oglasi

Pasica

Naročilnica

Kartica zvestobe omogoča pripis bonitete v višini 10% od vrednosti nakupa. Ob naslednjem nakupu lahko bonitetno vrednost koristi kot plačilno sredstvo (Pogoj: Na kartici je imetnik zbral vsaj 5€ bonitete). Bonitetna vrednost se pripisuje le ob nakupu hrane. Ugodnost (znesek dodane vrednosti) je mogoče uveljavljati s predložitvijo kartice pred izvedbo naslednjega nakupa. Zamenjava ugodnosti na kartici za gotovino ni mogoča. Zbrani znesek dodane vrednosti na kartici se lahko koristi od 1. Januarja do 19. decembra v tekočem letu in se briše vsakega 20. decembra.


Kartica zvestobe Senior: Omogoča vsem upokojencem, ki bodo ob obisku restavracije in pizzerije SAN MARTINO (www.sanmartino.si) po 15.uri pokazali svoj osebni dokument in kartico zvestobe Senior, upravičeni do -50% popusta na okusne jedi ( z izjemo pijače, sladic in glavnih mesnih jedi). Poleg tega kartica zvestobe Senior omogoča tudi vse ugodnosti, kot zgoraj omenjena klasična kartica zvestobe. Kartico zvestobe Senior prevzamete osebno v restavraciji in pizzeriji San Martinu ( vsaj 1 delovni dan po poslani elektronski naročilnici).


Kartica zvestobe podjetja Teman d.o.o.

Naročam


**Izpolnijo le naročniki Senior kartice, številka se nahaja na vaši ZPIS karticiZ oddajo obrazca naročnik kartice soglaša s splošni pogoji poslovanja s karticama podjetja Teman d.o.o.

Kontakt | Zemljevid strani | Izvedba | Copyright © DULCIS GOURMET