Slaiarna
 

Kartica zvestobe

Kartica zvestobe

Prijava na novice

Ime:

Email:

Anketa

Koliko slaščic zaužijete v enem tednu?
 

 

    Brezplačen dostop do interneta     Brezplačen dostop do interneta

Oglasi

Pasica

alt

 

alt"PREKOLESARI POT – SLEDI KOLESU – ULOVI NAGRADO"

Kolesarjenje je zdravo in okolju prijazno, v mestih pa tudi najhitrejši in najmanj stresen način prevoza. Zato Evropska unija preko različnih programov, med drugim tudi programa Intelligent Enegy Europe, podpira prizadevanja za večji delež kolesarskega prometa v mestih, ne le za poti v službo ali šolo temveč tudi v druge, bolj zabavne namene.

Namen projekta je popularizirati kolesarjenje osnovnošolcev in njihovih družinskih članov po nakupih in obiskih prijateljev kulturnih, zabavnih in športnih prireditev v mestih Benetke, Espoo, Fredericia, Ljubljana, Münster, Rotterdam in Vilamoura. V Ljubljani pri tem sodeluje učenci OŠ Bežigrad, Savsko naselje, Koseze in Majde Vrhovnik v starosti od 9 do 14 let ter njihovi družinski člani, ki se bodo v lov za nagradami (kolo, kolesarske torbe, košare in oprema) podali med 15. 3. in 20. 5. 2013.

V akcii sodeluje tudi Skupina Dulcis Gourmet z restavracijami San Martino, Casa Nostra, diVino, Al Capone in slaščičarno Dulcis Caffe, ki predstavljajo kontrolne točke sistema. So pa seveda sijajen postanek za okrepčanje in druženje med vašim zbiranjem kilometrov. Privoščite si lahko idealno hrano za kolesarjenje in si tako naberete novih moči, do naslednje kontrolne točke.

Če želite sodelovati v projektu, se prijavite preko spletne strani www.btrackb.eu/ljubljana

 

Akcija je zaključena!
 

Več o nagradni igri...

Kontakt | Zemljevid strani | Izvedba | Copyright © DULCIS GOURMET